
بازار تجریش در شمال شهر تهران و در نزدیکی میدانی به همین نام قرار دارد
این بازار از یک طرف به میدان تجریش، از سمت دیگر به امام زاده صالح و کوچه های اطراف آن راه دسترسی دارد.
بازار تجریش از جمله قدیمی ترین مراکز خرید شمیران بوده و همچنان بافت قدیمی خود را حفظ کرده به طوری که حجره های معروف و قدیمی بازار هویت خود را از دست نداده اند.
این بازار که در واقع نمونه کوچکی از بازار تهران است ، به صورت سرپوشیده ساخته شده و دو محله سرپل و تجریش را به هم وصل می کند.
بازار تجریش مثل بازارهای سنتی دارای مسجد و حسینیه است و از سوق های کوچکی تشکیل شده . این بازار همچنین دارای یک میدان سرپوشیده میوه و تره بار است.
بازار تجریش مغازه های بسیاری را در خود جای داده و نکته جالب اینکه نام مغازه ها با کاشی کاری بر سر در آنها حک شده است. این کاشی کاری و مشبک کاری ها زیبایی خاصی را به بازار داده است.